onsdag 26 augusti 2009

nytt inköp

En pyttenliten slända man kan se här http://www.etradinglines.com/index_files/takli.htm som heter Takli. Jag kärade ner mig i den på Grötö men där fanns bara två o dessa blev snabbt uppköpta men nu. Hurra. Det jag inte visste är att den mest används till bomull så jag får med lite bomullsfibrer av snälla Birgit.

Jag väntar på posten nu som ni förstår.

söndag 23 augusti 2009

Fy för dataproblem

JAG KAN INTE FÅ UT BILDER SOM JUST BILDER UTAN DET KOMMER BARA EN MASSA BOKSTÄVER. JAG BLIR GALEN SOM JU FAKTISKT HAR EN DEL ATT VISA-

FÄRDIG BUTTERCUP, FÄRDIGA SMÅSTRUMPOR O EN FUSKOLLE SOM BLIR FÄRDIG PÅ STICKCAFEET SOM JAG SNART KOMMER ATT BESÖKA.
AJÖSS FÖR NU

söndag 9 augusti 2009

beställning o friskhet

http://www.spinspiration.se/ Härifrån har jag nu beställt ullen djuphav o is vilka är blå i sina teman. Det ena är med kidsilk. Vad jag ska ha det till. jaa ingen aning ännu. *Bara för att, kanske.

Är snaart färdig med buttercupen. Bara kanten kvar.

Hade fint besök i går av http://clarastickar.blogspot.com/. Himla kul eftersom vi nästan är grannar : ). Så kan det va i en storstad. Att jag dessutom jobbat med hennes mamma som först visade mig till Cs blogg gör det ju inte otrevligare precis.

I morgon är det dags för jobb igen o sen till min mamma för att packa mer av det hon ska ha med till sista (sista boende). Ett fint hus i St Jörgens park för demensboende. Ack ja.....
Tufft det där att vara mamma åt sin mamma....

torsdag 6 augusti 2009

Fortfande halsfluss

Fick nytt penicill i dag o doktorn sa att han misstänker att det är jfmfm (latin) som gror. Det lät som en slags blomma o jag tänkte att det kanske var nåt jag blivit allergisk mot o frågade. Nej det är en annan sorts bakterie!Så därför bytte han.

Men nu MÅSTE det bli bättre snart. Orkar inte ens sticka

tisdag 4 augusti 2009

halsfluss

Fy farao för att börja jobba o sen direkt bli sjuk. Jag avskyr det. Dessutom är jag "ensam" på jobbet nu med just mina kunskaper om mycket.
I fredags fick jag under dan mer o mer ont i halsen men tänkte att det kanske var en förkylning på gång. I helgen blev det än värre o till slut med mkt tjat från familjen åkte jag till doktorn. Jättehalsfluss! Dom tog inte ens prov för att allt var så svullet. Jaja tänkte jag då blir det ju bra på nån dag med penicillinet jag fick i hästdos. Men, nu försvann min röst oxå i ett kraxande o hur kul kan det vara att jobba som receptionist o inte kunna prata med besökare på en skala.

Det slutade med att jag för första gången i mitt liv blev hemskickad från jobbet av en snäll chef som sa att vi fixar detta. Trodde jag skulle kunnat gå i dag i alla fall men nej. Ringde o sa att dom får ringa mig om det krisar. -Mig den allvetande- (skämt) o det har dom faktiskt gjort en gång. Helt ok.


Däremot har jag FF= familjefritt för de har åkt till farmor o farfar i Dalsland några dagar o det är så skönt för då kan jag bara ta hand om mig själv o de blir lagom bortskämda oxå tror jag.