torsdag 31 maj 2012

Godkväll

Undrar ibland om jag ska fortsätta blogga alls. Mer än mer dålig på att göra inlägg som inte bara är text. Får inte till det med att lägga in bilder från Ipaddan cilken är den "dator" jag numera använder mest. Efter jobbet idag var L och jag och klämde på garn på "Garnfabriken" som ligger vid Järntorget i Göteborg. Efter mtcket fniss fick vi med oss några nrstan ut. I mitt fall Allinogarn jag ska använda till en tröja spom var uppstickad i affären. Ska ta bilder på dom i helgen o lägga in här. Nu har jG gått ner 34.5 kilo sen 20 juni-2011 tv den fantastiska Gastric bypass operation jag då gjorde. Jag ar ca 15 kilo tilljag själv villgå ner men enl tankarna kring operationen är det normalt med ca 75 %nedgång. Jag har alltså minskat från 123 kg till idag 88.5. Rätt nöjd är jag.

söndag 20 maj 2012

Ingen stickning på G

Eller rättare sagt ingen jag direkt kan börja på/fortsätta på. Min nya sjal: Randig sjal i Alpacka silk från Cinas garn är klar så när som på blockningen. Jag har en påbörjad Tant Kofta kofta jag påbörjade på kursen på SIV i våras men jag får tänka lite till innan jag fortsätter. Under tiden tar jag upp en sjalkofta av sagda Tants garn från förra året som jag inte fick ordentligt gjord enligt mönster. Sen tar jag oxå upp den vita fina kofta som jag jag gjorde förra ommaren med blå virkad kant som idag är stor som ett tält till mig. Garnet är bomull-lin från Garnstudio. Kanske dags för lite provlappar snart kanske....

söndag 6 maj 2012

Nedan lite bilder från gårdagens utflykt till Tant Koftas Öppna Koffert. Det översta orange-cerice-rosa-jag-vet-inte-allt-färgat garn ska bli en kofta av samma dams mönster. Speciellt tänkt på mig under färgningen. När vi träffades på SIV pratade vi om att hon skulle färga till mig och sen glömde jag helt bort det! Hur kan man glömma något sånt? Fast jag blev ju sjuk och sen har lite annat oxå kommit i mellan.
Igår hade jag oxå turen att träffa¨på A och A med bekanta. Den ena lärde mig dessutom hur jag nu ska kunna ta med Wi-Fi via min mobil till dator eller padda- Och nej! Har inte fattat=behövt lära mig det innan men nu så.
Dessutom: Stickkafe på Öas pub och kafe ute i Harestad idag från 11.00


Koftans garn heter Angorett o är Merino, angora och polyamid
Det blå som är ett sjalkit består av två nystan Royal baby alpacka och ett Merinosilke